Talento Joven CV – CaixaBank- Levante-EMV » Cultura

Javier De La Asunción Soto

Categoría: Cultura

Hola, soc Javier De La Asunción Soto, tinc 26 anys i soc ontinyentí de naixement.

Em dedique a ballar desde ben xicotet i acualment continúa sent la meua font de creixement professional i personal.

Emprendre en el món de la dansa contemporània en Espanya es complicat així com obrir un espai al talent jove per a desenvolupar els nostres treballs. Es perfecta aquesta ocasió per obtindré ajuda i impuls per al projecte que ara us conte.

Porte un any inmers en un dels projectes personals i professional més interessant de la meua vida. Aquest rep el nom de Colectivo Banquet, una assossiació de dansa co-creada per 2 compañeres i 3 compañers més. Som 6 joves amb unes ganes inmenses de crear e interpretar els nostres propis projects, en un marc d´una dansa divertida, jove e innovadora.

El nou projecte artístic en el que estem involucrats s´anomena Seu Aquí. Aquesta peça de dansa t´invita a sentarte i observar com quatre cossos construeixen el reflex d´una societat creixent i mutant. Es maneja en la poética del movimient a través de termes com encontre, disciplina, manipulació, lluita vital per un espai i la búsqueda de cooperació en la convivència per a generar una posible comunitat.

Aquest s´instala com el resultat creatiu d´una metodología compartida i equitativa, una manera d´aproparnos a la creació des d´un punt de partida comú per a projectarnos en conjunt com a joves artistes.

El premi estaría suportant este projecte, el nostre creixement com a joves artistes I la cultura. A més, ajudaría a fomentar una relació bidireccional entre els ciutadans I ciutadanes de la Comunitat Valenciana amb les arts escèniques i la dansa. També, impulsaría la importancia del cos i la dansa com a eina comunicativa i expressiva, transformadora i integradora. I algo que considere essencial, fomentar el event social i cultural d´acudir al teatre.

Estic realment motivat i ansiós per seguir aprenent de la creació i poder mostrar la meua manera d´explorar en el món coreogràfic, conjuntament amb els meus companyers i amics. Per tot açò, espere i desitge que es considere la meua proposta i rebre aquest premi.


La votación ha finalizado ¡Gracias por tu interés!