Talento Joven CV – CaixaBank- Levante-EMV » Cultura

Jaime Marcos

Categoría: Cultura

Jaime Marcos, juntament en altres joves valencians, forma NYÀS, un col·lectiu creatiu que treballa la imatge en moviment, la foto fixa i la direcció artística. Aquest darrer any han tingut la possibilitat de treballar en artistes valencians també com Ciudad jara, Sienna i Boira entre altres. Però també aposten molt per obres pròpies, sense rerefons comercial i en la col·laboració d’artistes de diferents àmbits.

A més, últimament estan apostant per la creació d’esdeveniments socials, com exposicions fotogràfiques o projeccions, on s’està creant una xarxa jove de creatius i un sentiment de comunitat.

Creiem que ens hauríem d’endur el premi, perquè seria un gran suport per a tots els nostres projectes, tant les obres audiovisuals, com la nostra iniciativa per crear una comunitat cultural propera de creatius valencians. Actualment estem treballant en un curtmetratge de producció pròpia de la nostra directora Júlia Castaño, i la presentació del nostre primer foto llibre «Dimonis», un retracte de la cultura del foc del barri de Campanar en 35mm i 8mm.

Podeu consultar el nostre treball a:
www.nyasmov.com
@nyas.mov en Instagram
i a vimeo.com/nyasmov


La votación ha finalizado ¡Gracias por tu interés!