Talento Joven CV – CaixaBank- Levante-EMV » Ciencia

Maria Elizabhet Salvador Mira

Categoría: Ciencia

Dirigit a la Comissió del Premi-Talent Jove,

Em dic Maria *Elizabhet Salvador Mira, i soc estudiant de doctorat del programa de doctorat en Biologia Molecular i Cel·lular de l’Institut d’Investigació, Desenvolupament i Innovació en Biotecnologia Sanitària d’Elx (IDiBE).

En relació a la recent convocatòria del Premi-Talent Jove, m’agradaria presentar la meua candidatura i el meu desig d’optar a aquest singular reconeixement. Seria una gran oportunitat per al continu desenvolupament de la meua carrera com a investigadora. Aquest premi implica un estímul per a impulsar l’activitat dels joves investigadors i donar suport a la nostra labor científica, fomentant així les nostres ganes de continuar creixent professionalment.

Espere que amb la meua candidatura puga transmetre la meua motivació i estima al valor que aporten aquestes oportunitats al món de la investigació científica.

Salutacions cordials,
Maria.

——

Dirigido a la Comisión del Premio-Talent Jove,

Me llamo Maria Elizabhet Salvador Mira, y soy estudiante de doctorado del programa de doctorado en Biología Molecular y Celular del Instituto de Investigación, Desarrollo e Innovación en Biotecnología Sanitaria de Elche (IDiBE).

En relación a la reciente convocatoria del Premio-Talent Jove, me gustaría presentar mi candidatura y mi deseo de optar a este singular reconocimiento. Sería una gran oportunidad para el continuo desarrollo de mi carrera como investigadora. Este premio implica un estímulo para impulsar la actividad de los jóvenes investigadores y apoyar nuestra labor científica, fomentando así nuestras ganas de seguir creciendo profesionalmente.
Espero que con mi candidatura pueda transmitir mi motivación y aprecio al valor que aportan estas oportunidades en el mundo de la investigación científica.

Un cordial saludo,
Maria.


La votación ha finalizado ¡Gracias por tu interés!