Jaume Segui Vidal

Talento Joven CV – Bankia – Levante-EMV » Deporte

Hola sóc JAUME SEGUÍ VIDAL i tinc 17 anys. Des dels 6 anys faig atletisme. Jo era molt vivet, els meus pares decidírem que havia de fer esport i a partir d´ahí començà per a mi el món de l´atletisme. Quan era benjaminet em vaig fer la fitxa pel Club d´Atletisme de Guadassuar i guanyava tots els crossos .Anàrem al Cross Internacional de Quintanar de la Orden(Toledo), a Cantimpalo, al Cross Virgen de los Dolores Yecla( Murcia), a la Jean Bouin ( Barcelona ),…. No hi havia cross que puguera amb mi. Després vaig conéixer la pista i començaren les competicions de pista coberta i aire lliure. Vaig deixar el fons i vaig provar la velocitat i les proves combinades (60 llisos, salt de llargada, 60 tanques, llançament de pes, salt d´alçada, 1000 m. llisos) i també m´agradava . Així en categoría infantil ja vaig ser Campió Autonómic en 500m.ll. i en les proves combinades . Però l´any de Cadet fou per a mi un dels millors anys de la meua vida . Vaig aconseguir ser Campió Autonòmic en 60 m.tanques. i en les proves combinades, Campió D´Espanya a Oviedo en 60m.tanques açó pel que fa a la pista coberta i a l´aire lliure també vaig guanyar l´Autonómic en els 100m. tanques i en Castelló vaig tornar a guanyar l´or i ser altra vegada Campió d´Espanya en els 100m. tanques. En el Campionat d´Espanya per Federacions Autonómiques i representant a la Selecció Valenciana vaig tornar a ser Campió d´Espanya en els 100m. tanques i també en els relleus 4x300m.ll. en Saragossa. Per tot açó l´Ajuntament del meu poble em va nomenar Personatge de l´Any 2012, fou molt emocionant. Ja en la categoría Juvenil vaig canviar de club, ara sóc del Playas de Castellón . De Juvenil vaig ser Campió d´Espanya en els relleus 4×100 i a nivell individual Subcampió d´Espanya en 110 m. tanques en Durango (País Vasco).

El segon any de Juvenil ha sigut especialment difícil, perquè he hagut de sobreposar-me a unes lesions que pareixia que no acabaven mai, no vaig aplegar a poder competir en els Autonómics però si al Nacional i en Valladolid també vaig aconseguir el subcampionat d´Espanya en 110m. tanques.

M´agradaria animar a tothom a practicar l´atletisme. Es un esport molt, molt bonic, ara bé molt sacrificat i molt poquet reconegut ni socialment, ni econòmicament….. peró que a nivel personal sempre reportarà una gran satisfacció.